Lid worden?

Interesse in lidmaatschap? 

VIGEF is de branchevereniging voor ondernemers in de Nederlandse sector voor groente- en fruitverwerkers. Onze leden zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven. Ook u kunt lid worden. Lees hieronder hoe. 

Lid worden 

U kunt lid worden door contact op te nemen met VIGEF. Zodra wij alle gegevens ontvangen hebben zullen wij berekenen wat u zou gaan betalen voor een eventueel lidmaatschap. Nadat u akkoord heeft gegeven op dit contributievoorstel bent u lid. De contributie is afhankelijk van hoe veel medewerkers u in dienst heeft en hoe veel omzet u maakt op de Nederlandse markt.

Waarom lid worden? 
Als lid van de VIGEF versterkt u uw marktpositie en draagt u bij aan een maatschappelijk verantwoord en optimaal ondernemersklimaat van groente- en fruitverwerkendeindustrie. Wij behartigen uw belangen, zorgen voor een goed sociaal klimaat, houden uw kennis up-to-date en stimuleren innovatie. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle handige middelen die wij ter beschikking stellen, zoals updates over beleidsontwikkelingen en een uitgebreid netwerk van experts en medeondernemers. 

We doen bij VIGEF de volgende beloftes: 

  • U heeft invloed op wet- en regelgeving 
  • U vergroot uw netwerk 
  • U ben op de hoogte van alle actualiteiten in de branche 
  • U heeft voor alle aspecten van uw bedrijfsvoering een expert binnen handbereik 

Collectieve belangenbehartiging 
Wij voeren proactief en reactief de dialoog met stakeholders, politiek, overheid en media. Zowel in Nederland als via onze Europese Koepel in Brussel. Daarmee creëren en behouden wij een optimaal ondernemersklimaat. De VIGEF is als werkgeversvereniging betrokken bij de cao Groente- en Fruitverwerkendeindustrie.  

Adviezen 
Wij helpen bij vraagstukken die belangrijk zijn voor u en uw medewerkers en delen kennis die wij hebben en opdoen. Dit doen wij met name op thema’s zoals arbeid, voeding & gezondheid, marktverruiming, toezicht en controle en wetgeving. 

Informatievoorziening 
We informeren alle leden over zaken die te maken hebben met ondernemerschap, duurzaamheid, groei en resultaat via nieuwsbrieven, nieuws via onze website, bijeenkomsten en webinars. Maar ook externe stakeholders, politici, belangenbehartigers, NGO’s en andere partijen informeren wij proactief over zaken die te maken hebben met de verwerking van groenten en fruit. 

Geassocieerd lidmaatschap 
Bedrijven of organisaties die nauw verbonden zijn aan de keten van groente- en fruitverwerkendeketen, kunnen geassocieerd lid worden. Denk bijvoorbeeld aan telers. 

Heeft u nog vragen? 
Neem dan contact met ons op via 070-336-5270 of stuur een mail naar info@vigef.nl